top of page

Rólam

 1984-ben születtem, Győrben. 2007 óta élek a férjemmel Németországban, Mannheimben. 3 gyerek édesanyja vagyok (2008., 2010., 2015.), az ő születésük, és cseperedésük indított el azon az önismereti úton, aminek a hatására 2019-ben a Békés Dúlakör dúlaképzésén vettem részt majd, az ott tanultak hatására bővíteni szerettem volna a lehetőségeimet, hogy ne csak a leendő/friss anyukáknak lehessek segítsége, így 2021-ben Indigo Coaching Kft Life-Coach-képzése keretében lettem Life Coach.

 Hiszek abban, és meg is tapasztaltam, hogy sokszor elég, ha a gondolatainkat összeszedhetjük valakinek, és kimondhatjuk. A megoldás többnyire ott van előttünk, bennünk, csak kell egy segítő, aki rámutat, segít együtt gondolkodni. A céljaink elérésében nagy segítség, ha van valaki, akivel megoszthatjuk, hogy hogy haladunk, akivel együtt felbonthatjuk a nagy célt apró lépésekre, amitől az máris nem tűnik elérhetetlenek.

 Külföldön, 3 gyerekkel, pontosan tudom, hogy milyen elveszettnek, és magányosnak lenni. És azt is, hogy egy jó célkitűzéssel hogyan lehet ebből kilépni, és azt az életet élni, amit megálmodtam magamnak.

 

IMG_6833.JPG

"...megoldás többnyire ott van bennünk, csak kell egy segítő, aki rámutat, segít együtt gondolkodni..."

bottom of page