top of page
  • Erika Csapo

Dúla? Coach? Az meg mi? ...vagy ki?

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha valami közismertebb nevű hivatásom lenne… :D De az nem az én utam… Az én utam az, hogy segítsek másoknak.


Dúlaként asszonytársi segítőd lehetek, aki elkísér a várandósság közben, a szülés során, és a gyermekágy alatt is. Nem vagyok egészségügyi személyzet, de tisztában vagyok az élettani szüléssel, és a kisbabák igényeivel. Információval segítelek, hogy a neked legjobb döntést hozhasd meg. Szeretném, ha te nem kerülnél abba a helyzetbe évek múltán, hogy “ó, bárcsak tudtam volna!”… Segítek felkészülni a szülésre, az első hetekre a kisbabáddal, és megérteni, hogy mi történik veled/benned.


Coachként meghallgatlak, segítek kitűzni és elérni a célodat. Segítek új nézőpontot találni, meglátni az összefüggéseket, felfedezni, hogy mit is akarsz valójában. Ha az önbizalmadat, magabiztosságodat fejlesztenéd, azzal is fordulhatsz hozzám.Dúlaként is, coachként is nyitottan, empatikusan, kíváncsian, ítélkezés mentesen fordulok feléd. Meghallgatlak, melletted állok. Kísérlek, és nem vezetlek. Egy biztonságos teret teremtek neked, ahol önmagad lehetsz.

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page